Euroleague

Οριόλα: «Θέλουμε να μοιάσουμε στον Ολυμπιακό»

Ομάδα πρότυπο είναι ο Ολυμπιακός και στόχος της Μπαρτσελόνα είναι να παίξει το ίδιο μπάσκετ με εκείνον, όπως δήλωσε ο Πιέρε Οριόλα.

Μέλι… έσταζε για τον Ολυμπιακό ο Πιέρε Οριόλα.

Ο φόργουορντ/σέντερ της Μπαρτσελόνα τόνισε πως οι Καταλανοί θέλουν να μοιάσουν στους «ερυθρόλευκους» και να παίζουν το ίδιο μπάσκετ με εκείνους, ενώ θεωρεί πως για να ανακάμψει η ομάδα του, μετά τις πέντε σερί ήττες, θα πρέπει να βελτιωθεί οπωσδήποτε στην άμυνα.

«Μιλήσαμε μεταξύ μας και προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα, το οποίο πιστεύουμε ότι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ακολουθούμε σωστά το πλάνο μας. Και μέσα σ’ όλα θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Στην άμυνα θα πρέπει να… δαγκώνουμε και να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να νιώθει άνετα», δήλωσε αρχικά ο Πιέρε Οριόλα και συμπλήρωσε για την άμυνα:

«Με όλο τον σεβασμό, αλλά είναι απαράδεκτο να δέχεσαι 97 πόντους από τη Μούρθια, αλλά το ίδιο θα έλεγα και για τα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να πετυχαίνουν τόσους πολλούς πόντους. Το ματς με τον Ολυμπιακό δεν είναι τελικός, αλλά είναι ένα σημαντικό τεστ για εμάς. Φυσικά, όμως, θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες».

Για τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός σέντερ είπε: «Είναι ένας αντίπαλος που θέλουμε να του μοιάσουμε. Να παίζουμε σαν και εκείνους στα όρια, να βγάζουμε τον αντίπαλο εκτός ρυθμού και να μην τα παρατάμε ποτέ. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε χάσει την ταυτότητά μας. Εάν ξέραμε τον λόγο, σίγουρα θα τον λέγαμε. Δεν ξέρω. Κάναμε πέντε καλά ματς και μετά τα επόμενα πέντε ήταν καταστροφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x