Euroleague

Όρισε… Πουκλ στο Εφές-Παναθηναϊκός η Ευρωλίγκα

Τον άνθρωπο που είχε εξοργίσει τον Παναθηναϊκό με τις διαιτησίες του πέρσι όρισε η Ευρωλίγκα στον αγώνα με την Εφές την Παρασκευή.

Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα έδειχναν ομαλοποιημένες μέχρι τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν δεν είχε οριστεί σε κανένα ματς των «πράσινων» ο Σάσα Πουκλ, αλλά αυτό δεν συνέβη και την έβδομη αγωνιστική. Ο Σλοβένος ρέφερι, που πέρσι είχε εξοργίσει την πλευρά του Παναθηναϊκού με τις αποφάσεις του, επελέγη να διευθύνει τον αγώνα της Παρασκευής με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη μαζί με τον Κροάτη Τόμισλαβ Χορντόφ και τον Λιθουανό Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Ο Πουκλ πέρσι είχε «σφυρίξει» στο Μπασκόνια-Παναθηναϊκός 85-84 (με την ελληνική ομάδα να φωνάζει μεταξύ άλλων και για ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Νίκο Παππά) κι έκτοτε σε κανένα άλλο ματς των «πράσινων». Ο Χορντόφ ήταν στις νίκες επί Μπάμπεργκ (93-83) και Μάλαγα (82-71) στο ΟΑΚΑ και στην ήττα από τους Γερμανούς στη Βαμβέργη (95-74). Ο Λαουριναβίτσιους δεν συνάντησε σε κανένα ματς πέρσι το «τριφύλλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x