Ελλάδα

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Άτιτς

Η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Έντιν Άτιτς, αφού παρά τον έντονο ανταγωνισμό, η ΑΕΚ κατάφερε να κλείσει τη συμφωνία με την Σπαρς για τον 18χρονο Βόσνιο γκαρντ/φόργουορντ.

Ο Έντιν Άτιτς είναι παίκτης της ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα από το Καρπενήσι, όπου προετοιμάζεται η ομάδα. Η «Ένωση» έδωσε σκληρή μάχη με μεγάλες ομάδες της Ευρώπης για τον 18χρονο Βόσνιο γκαρντ/φόργουορντ (φήμες ανέφεραν πως Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε τον είχαν στο στόχαστρο) και τελικά κατάφερε να τα βρει με την Σπαρς για να τον αποκτήσει.

Ο Άτιτς έχει γεννηθεί στις 17 Ιανουαρίου του 1997, έχει ύψος 2,01μ. και αγωνίζεται τόσο σαν σούτινγκ γκαρντ, όσο και σαν φόργουορντ. Έλαμψε με την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, όπου ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης, μαζί με τους Χαραλαμπόπουλο και Παπαγιάννη.

Στη διοργάνωση αυτή ο Άτιτς είχε 16 πόντους, 7,6 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 2,4 κλεψίματα σε 30,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην τέταρτη θέση.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την παρουσία του στο Βόλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x