Ευρώπη

Οριστική συμφωνία Πασκουάλ-Ζενίτ

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι ο νέος προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, όπως αναφέρεται στον Τύπο της Ρωσίας.

Επιστρέφει στους πάγκους και την Ευρωλίγκα ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός κόουτς, ο οποίος είναι χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό το 2019, έχει δώσει τα χέρια με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζοάν Πλάθα.

Αυτό αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Izvestia.ru», η οποία αναφέρει πως ο πρώην προπονητής των «πράσινων» θα υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, το συμβόλαιο του Πασκουάλ θα του αποφέρει μηνιαίως 40.000 ευρώ.

«Ο Πασκουάλ ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα φέτος, γι’ αυτό και αποδέχθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό την πρόταση της Ζενίτ», δήλωσε πηγή κοντά στον Καταλανό στη ρωσική ιστοσελίδα και πρόσθεσε: «Πιστεύει ότι το υπάρχον ρόστερ μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα και θα γι’ αυτό θα κάνει τα πάντα για να βγάλει την ομάδα από την κρίση. Το συμβόλαιό του θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν και εφόσον έρθουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα, οι δύο πλευρές θα έχουν το δικαίωμα να συνεχίσουν τη συνεργασία τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x