Ελλάδα

Οριστικό: Απέκλεισε τους «ξενύχτηδες» ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πήρε την απόφασή του: Οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς δεν παίζουν απόψε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τον Άρη! «Μέσα» ο Λούντζης.

Χωρίς τους τρεις παίκτες, οι οποίοι νυχτοπερπάτησαν στη Θεσσαλονίκη πριν και μετά το τρίτο ματς με τον Άρη θα παραταχθεί απόψε ο Παναθηναϊκός, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς (19:00).

Θέλοντας να πάρει μέτρα και όντας έξαλλος με την απειθαρχία των Αμερικανών, ο Αργύρης Πεδουλάκης αποφάσισε να αποκλείσει τους Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς, με όποιο αγωνιστικό κόστος θα φέρει αυτή η εξέλιξη στην αποψινή αναμέτρηση στο Nick Gallis Hall, όπου το τριφύλλι θέλει τη νίκη για να περάσει στους τελικούς της Α1.

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική τιμωρία για τους «ξενύχτηδες», καθώς προσεχώς αναμένεται να τους επιβληθεί και πρόστιμο από τη διοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούντζης ανηφόρισε άρον-άρον για Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψει τρύπες στην 12άδα. Υπενθυμίζεται πως ο Καλάθης είναι μια χαρά και σήμερα θα αγωνιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x