Ευρώπη

Οριστικό: Σταματάει το μπάσκετ ο Κρστιτς!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 33 ετών πήρε ο Νέναντ Κρστιτς, καθώς ο Σέρβος σέντερ δεν κατάφερε να επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο το 2015!

Αντίο στα παρκέ είπε ο Νέναντ Κρστιτς! Ο Σέρβος σέντερ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο το 2015, ωστόσο δεν κατάφερε να επανέλθει και έτσι σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία μόλις 33 ετών!

Ο Κρστιτς τραυματίστηκε στους τελικούς του 2014/15 ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Πινάρ Καρσίγιακα. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για εξάμηνη απουσία του από τα παρκέ, ωστόσο το πρόβλημά του παρουσίασε υποτροπή, χάνοντας όλη τη χρονιά 2015/16.

Φέτος, ο έμπειρος σέντερ αποφάσισε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα υπογράφοντας στη Γαλατασαράι. Όμως, οι ενοχλήσεις στο γόνατό του εξακολουθούσαν να ήταν έντονες και στην προετοιμασία με την «τσιμπόμ», με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Νέναντ Κρστιτς ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 στην Παρτίζαν και έμεινε εκεί μέχρι το 2004, καθώς έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στο NBA όπου αγωνίστηκε στους Νετς για μία τετραετία (2004-08). Ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα από την Τριούμφ, επέτρεψε στον «μαγικό κόσμο», όπου φόρεσε τις φανέλες των Θάντερ (2008-11) και Σέλτικς (2011). Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου έμεινε για τρία χρόνια (2011-14), ενώ την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Τουρκία και την Αναντολού Εφές (2014-16).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x