Ευρώπη

Οσμάν: «Σκεφτόμασταν και τον Ολυμπιακό…»

Στο μυαλό των παικτών της Αναντολού Εφές ήταν και το προσεχές ματς στην Ευρωλίγκα κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν μετά τη νίκη επί της Καρσίγιακα.

Ευφορία επικρατεί στις τάξεις της Αναντολού Εφές μετά τη δύσκολη νίκη επί της Πινάρ Καρσίγιακα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν.

Ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν παίζει και το καλύτερο μπάσκετ τον τελευταίο καιρό, ενώ τόνισε πως στο μυαλό τόσο εκείνου όσο και των συμπαικτών του ήταν και το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην Καρσίγιακα. Έδωσαν μία σκληρή μάχη σήμερα. Φυσικά και για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί τον τελευταίο καιρό δεν παίζαμε καλά. Σκεφτόμασταν και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που έχουμε μπροστά μας, αλλά έπρεπε να παλέψουμε και σ’ αυτό. Είχαμε τον έλεγχο, ενώ ξέρουμε ότι δυσκολευόμαστε λίγο στο τέλος. Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα και πρέπει να προετοιμαστούμε όσον το δυνατόν καλύτερα, γιατί θέλουμε τη νίκη», δήλωσε ο Τσεντί Οσμάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x