Ευρώπη

Όταν ο Μίροτιτς απέρριψε τους Τζαζ το περασμένο καλοκαίρι ήταν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης!

Μία απόφαση καριέρας που πήρε όταν ήταν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε ο Νίκολα Μίροτιτς!

Ο… δρόμος της επιστροφής του Νίκολα Μίροτιτς στην Ευρώπη, ύστερα από πέντε χρόνια στο ΝΒΑ, άνοιξε στη Θεσσαλονίκη!

Ο διεθνής Ισπανός φόργουορντ αποκάλυψε στο «Confinados sin Basket» πως το περσινό καλοκαίρι είχε έρθει στη χώρα μας για διακοπές με την οικογένειά μου, όταν τον κάλεσαν οι Τζαζ να μεταβεί στη Γιούτα για να υπογράψει.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και ο 29χρονος ήταν έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για να βάλει την υπογραφή του. Ωστόσο, την στιγμή που περίμενε στην πύλη του αεροδρομίου της συμπρωτεύουσας, για να επιβιβαστεί, ο Μίροτιτς αποφάσισε να μην πάει και να επιστρέψει στην οικογένειά του στο ξενοδοχείο!

Οι μέρες πέρασαν, τα πράγματα ηρέμησαν και στη συνέχεια ήρθε η πρόταση από την Μπαρτσελόνα, την οποία -όπως έγραψε η ιστορία- αποδέχτηκε και τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ξανά στην Ευρωλίγκα.

«Οι Τζαζ ήθελαν να συναντηθούμε στις 30 Ιουνίου για να με υπογράψουν, ως τον πρώτο τους παίκτη όταν άνοιξε η free agency. Μου πρόσφεραν εγγυημένο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, το οποίο ήταν εξαιρετικό ως πρόταση. Μίλησα με τη σύζυγό μου και μου είπε να επιλέξω ό,τι θα με κάνει χαρούμενο. Γι’ αυτό αγόρασα ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή και έφυγα», δήλωσε αρχικά ο Νίκολα Μίροτιτς και συνέχισε:

«Περίμενα την αναχώρηση στην πύλη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στην Ελλάδα, αλλά άρχισα να σκέφτομαι: “Τι κάνω στο αεροδρόμιο; Γιατί δεν είμαι με την οικογένειά μου; Το ΝΒΑ;”. Και τότε σκέφτηκα: “Μην το κάνεις Νίκο. Εάν πας εκεί, θα υπογράψεις”».

Για να καταλήξει: «Έφυγα από το αεροδρόμιο και πήγα πίσω στο ξενοδοχείο. Είπα στον μάνατζέρ μου ότι δεν θα πάρω την πτήση και πως θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους Τζαζ. Ήθελα να πάρω ένα άλλο μονοπάτι και να μην συνεχίσω στο ΝΒΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x