Euroleague

Ουάιτ: «Έχω σημειώσει στο ημερολόγιό μου το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Την ανυπομονησία του για το παιχνίδι της Τσεντεβίτα κόντρα στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τζέιμς Ουάιτ με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ των Κροατών, ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας.

Ανυπόμονος για το παιχνίδι της Τσεντεβίτα κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο Τζέιμς Ουάιτ, σε δηλώσεις του στο επίσημη σάιτ του συλλόγου.

Ο 32χρονος γκαρντ τόνισε πως περίμενε το ματς κόντρα στο σύλλογο του Πειραιά απ’ την πρώτη μέρα που υπέγραψε, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους».

«Είναι σπουδαία ευκαιρία για εμάς. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, όταν παίζουμε εναντίον των μεγάλων ομάδων της Ευρωλίγκας. Θέλουμε απλώς να βγαίνουμε στο γήπεδο, να κάνουμε το καλύτερο, να παλέψουμε και να προσπαθούμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός οργανισμός και διαθέτει έναν σπουδαίο κορμό παικτών. Έχουν πολλή εμπειρία, αλλά πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε πολλά όπλα. Το καλό για εμάς είναι ότι έχουμε βάθος ως ομάδας».

Όσο για το χαρακτηριστικό που θεωρεί πως θα οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, ανέφερε: «Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα ήμουν κακός, αλλά τα άλλα παιδιά έπαιξαν καλά. Αυτό είναι το “κλειδί” για την ομάδα μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα και ποτέ δεν ξέρεις σε τι ημέρα θα βρίσκεται κάποιος. Ελπίζω όλοι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμένω αυτό το παιχνίδι από την ημέρα που υπέγραψα στην Τσεντεβίτα. Το έχω σημειώσει στο ημερολόγιό μου».

Ο προπονητής της Τσεντεβίτα (και άλλοτε άσος του Ολυμπιακού), Βέλικο Μρσιτς, είπε: «Ο Ολυμπιακός δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι μία ομάδα με δύο κατακτήσεις Ευρωλίγκας τα 4-5 χρόνια (2013 & 2014) κι άλλες δύο συμμετοχές στον τελικό (2010 & 2015). Οι μεγαλύτεροι αστέρες του είναι εγχώριοι παίκτες, ενώ έχει κι εξαιρετικούς ξένους. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με σίγουρη ην πρόκριση στο ΤΟΡ 16 και την πρώτη ή δεύτερη στην ελληνική λίγκα, έχουν την πολυτέλεια να βρουν ρυθμό αργότερα, αλλά και πάλι πρόκειται για ένα ποιοτικό σύνολο ικανό ν' αποδώσει καλά. Δεν ξέρω πόσο κόσμο έχουν εκεί. Πρέπει να 'χουν το λόγο τους κι ίσως θα 'ταν καλύτερα στην έδρα, αφού θα 'ταν πιο χαλαροί. Τώρα θα θέλουν να δείξουν καλό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο της περιοχής, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να τους βλέπει συχνά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x