Euroleague

Ουάιτ: «Πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη»

Παρά το γεγονός πως έχει αποκλειστεί, ο στόχος της Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι η νίκη, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Ουάιτ.

Θέμα… υπερηφάνειας έθεσε ο Τζέιμς Ουάιτ ενόψει του ματς της Τσεντεβίτα με τον Παναθηναϊκό, με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ να τονίζει πως η κροατική ομάδα θα πάει στο ΟΑΚΑ για τη νίκη.

«Πάμε εκεί για να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να δώσουμε το 100%. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα. Παλεύουν για να συμμετέχουν στα playoffs, αλλά και εμείς παλεύουμε για την υπερηφάνεια μας. θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Κροατίας, το οποίο ξεκινά σε λίγο, γι’ αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κάθε παιχνίδι για να βελτιωνόμαστε. Θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προπονούμαστε σκληρά και να παλεύουμε κάθε παιχνίδι», δήλωσε ο Τζέιμς Ουάιτ.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Τσεντεβίτα Βέλικο Μρσιτς είπε: «Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στη Φενερμπαχτσέ παίξαμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε τις νίκες. Ο στόχος μας γι’ αυτό το παιχνίδι είναι να δώσουμε το καλύτερό μας. Ο Παναθηναϊκός μας είχε νικήσει άσχημα όταν είχαμε παίξει στο Ζάγκρεμπ και τώρα είναι ακόμη πιο δυνατός. Μετά το ματς στο Ζάγκρεμπ, πήραν τους Χέινς, Ουίλιαμς και Χάντερ στο ρόστερ τους και τώρα ο Ουίλιαμς είναι ο βασικός τους παίκτης. Θα παίξουμε χωρίς τους Γκόρντιτς και Γουόκερ, αλλά πιστεύω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x