Ελλάδα

Ουότερς: «Νιώθαμε πιεσμένοι»

Διπρόσωπος ήταν ο Άρης στη νίκη επί της Κηφισιάς, με τους «κίτρινους» να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, όπως δήλωσε ο Ντομινίκ Ουότερς.

Αρκετή πίεση ένιωθε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο και γι’ αυτό ήταν νωθρός, όπως δήλωσε ο Ντομινίκ Ουότερς μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς.

«Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η Κηφισιά δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο μέσα από τα σουτ που έβαλε σε αντίθεση με μας. Νιώθαμε πιεσμένοι. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε τον ρυθμό, να πιέσουμε περισσότερο τη μπάλα, το κάναμε και φτάσαμε στη νίκη. Παγιδευτήκαμε στην επίθεση αρκετές φορές, έπρεπε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα τη μπάλα. Όταν συμβαίνει αυτό θα πρέπει να βλέπουμε τις πάσες προς την περιφέρεια, να κάνουμε προσαρμογές στην άμυνά τους. Σε ομαδικό επίπεδο θα πρέπει να πιέσουμε ακόμα περισσότερο στην άμυνα και να βρούμε ελεύθερα σουτ», δήλωσε αρχικά ο Ντομινίκ Ουότερς.

Για το αν ένιωθε πίεση. «Δεν ένιωθα πίεση. Μας έδωσαν ελεύθερα σουτ και δεν τα βάλαμε. Έκλεισαν τη ρακέτα τους. Κι όταν δεν μπαίνουν τα σουτ, δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Αλλά ήμασταν καλοί αμυντικά. Γενικότερα, έχουμε ως στόχο να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να πετυχαίνει περισσότερους από 15 πόντους ανά περίοδο».

Για τη συνύπαρξη με τον Βασίλη Ξανθόπουλο στην τελευταία περίοδο: «Νιώθω πιο άνετα παίζοντας με τον Βασίλη. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Το κάνει εύκολο για όλους. Και ο ΜακΝιλ είχε 7 ασίστ και μόλις ένα λάθος, είδε όλες τις πάσες. Για να επιστρέψω στον Βασίλη, είναι πολύ έξυπνος παίκτης, έχει ικανότητα στην πάσα και θα πω ότι ίσως δεν τυγχάνει της αναγνώρισης που θα πρέπει να έχει η προσφορά του στο παιχνίδι του Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x