Ελλάδα

«Όχι» από Καστοριά για Α1, επόμενη επιλαχούσα η Καρδίτσα

Η Καστοριά δεν θα παίξει στην Α1, αλλά στην… Α’ ΕΚΑΣΔΗΜ και η επόμενη επιλαχούσα για τη χηρεύουσα θέση στη μεγάλη κατηγορία είναι η Καρδίτσα.

Συνεχίζεται το… αλαλούμ για την κενή θέση που έχει προκύψει στην Α1 μπάσκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, παρότι η Καστοριά είχε υποδεχτεί με θέρμη την πρόσκληση της ΕΟΚ να αγωνιστεί (εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις» στη μεγάλη κατηγορία ως επιλαχούσα, τελικά αποφάσισε όχι απλώς να μην ανέβει κατηγορία, αλλά να μην παίξει καν στην Α2 και να κάνει restart παίζοντας στην τοπική Α’ ΕΚΑΣΔΗΜ. Μάλιστα ενημέρωσε ήδη σχετικά την ομοσπονδία με επιστολή.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η ΕΟΚ στρέφεται στην επόμενη επιλαχούσα για τη θέση (βάσει κατάταξης της περσινής Α2), την ομάδα της Καρδίτσας. Στη θεσσαλική ομάδα, που έχει στηρίξει τα προηγούμενα χρόνια οικονομικά και ο Γιάννης Μπουρούσης, θα γίνει πρόσκληση συμμετοχής στην Α1, εφόσον φυσικά το επιθυμεί και μπορεί να ανταποκριθεί στις προϋποθέσεις και τα οικονομικά βάρη που συνεπάγεται μια τέτοια απόφαση. Αν και η Καρδίτσα αρνηθεί, τότε η ΕΟΚ θα δώσει wild card σε ομάδα που θα ενδιαφερθεί και θα αποδείξει πως έχει τις προδιαγραφές να αγωνιστεί στην Α1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x