Ελλάδα

«Όχι» σε Αρμάνι από Παναθηναϊκό για Σίνγκλετον

Πρόταση ύψους 600.000 ευρώ της Αρμάνι Μιλάνο για την απόκτηση του Κρις Σίνγκλετον, απέρριψε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Δεύτερο «όχι» μετά από αυτό στην ΤΣΣΚΑ.

Μετά την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κρις Σίνγκλετον, οι «πράσινοι» απέρριψαν πρόταση και της Αρμάνι Μιλάνο για τον Αμερικανό φόργουορντ.

Η ομάδα του Μιλάνο, «χτύπησε την πόρτα» των «πρασίνων» για τον παίκτη που τράβηξε όπως αποδεικνύεται, πολλά βλέμματα με τις φετινές εμφανίσεις του, με την απάντηση πάντως του Παναθηναϊκού να είναι αρνητική.

Οι Ιταλοί, κατέθεσαν πρόταση ύψους 600.000 ευρώ για τον Αμερικανό, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καν σε συζήτηση, αφού στόχος είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της περσινής σεζόν που έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ.

Στο συμβόλαιο του Σίνγκλετον υπάρχει ΝΒΑ out μέχρι τις 20/7, ύψους 100.000 δολαρίων, ενώ σε ότι έχει να κάνει με προτάσεις από την Ευρώπη,ο Παναθηναϊκός Superfoods θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει τις προτάσεις που θα είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x