«Όχι» στην οψιόν, αλλά… μένει Γουόριορς ο Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ δεν το κουνά από τους Γουόριορς. Σύμφωνα με το ESPN, αποφάσισε να μην κάνει χρήση της οψιόν που θα του απέφερε 28 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν. Ο MVP των τελικών θα γίνει αυτόματα restricted free agent, ωστόσο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα υπογράψει πιθανότατα πάλι για 1+1 χρόνια, αλλά θα δώσει την ευχέρεια στους πρωταθλητές να εξοικονομήσουν χρήματα για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Αντρέ Ιγκουοντάλα.

Ο KD θα εισπράξει 4 εκατ. δολάρια λιγότερα από όσα θα μπορούσε, ωστόσο την επόμενη σεζόν θα είναι έτοιμος να υπογράψει ένα μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο. Έτσι, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Αντρέ Ιγκουοντάλα και με δεδομένο πως Κάρι και Ντουράντ θα υπογράψουν νέα συμβόλαια (οι Τόμπσον και Γκριν έχουν συμβόλαια σε ισχύ), οι Γουόριορς φαίνεται πως δεν θα έχουν καμία βασική απώλεια για τη νέα σεζόν μπαίνοντας ξανά σαν φαβορί για τον τίτλο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ