Ελλάδα

Π. Αγγελόπουλος: «Ποια διαιτησία; Οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν στο τέλος»

Αδίκως έχει παράπονα από τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που παραδέχθηκε το σερί που του έκανε ο Ολυμπιακός στο τέλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός παραδέχθηκε το «μπλακ άουτ» που είχε στα τελευταία λεπτά και έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να κάνει το σερί, τότε δεν δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Εμείς παίξαμε φοβερή άμυνα όταν βρεθήκαμε πίσω με 7 πόντους. Παίξαμε άμυνα, με πάθος, ο Βασίλης πήρε μπροστά και όλη ομάδα έκανε τρομερή ανατροπή σε όλη τη σειρά. Είναι μεγάλη ανατροπή όταν χάνεις το πρώτο ματς και μετά κάνεις δύο σερί νίκες. Αυτή είναι η ομορφιά των τελικών», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Το μπάσκετ που βλέπουμε είναι ωραίο. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί ύστερα από χρόνια δεν καταφέραμε να περάσομε στους οκτώ της Ευρώπης. Υπήρχε περισσότερο χρόνος για προετοιμασία. Η ομάδα έδειξε όμως ότι είναι έτοιμη. Δεν μπήκαν τα τρίποντα στο ΟΑΚΑ πιστεύω και θα ήταν πιο εύκολη η νίκη εκεί μέσα».

Για τη συμπεριφορά του κόσμου των δύο ομάδων στους τελικούς: «Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν στο ΟΑΚΑ. Από τον κόσμο του Ολυμπιακού είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμπεριφορά τους και στην ήττα και τη νίκη. Δεν άκουσα τίποτα υβριστικά σοβαρά και ο κόσμος επικεντρώνεται στο μπάσκετ».

Για τον Πρίντεζη: «Στα δύο πρώτα ματς ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα κουράστηκε και τραυματίστηκε. Έβαλε βέβαια ένα κρίσιμο σουτ την ώρα που κάνουμε το comeback. Αλλά, δεν είναι μόνο ο Πρίντεζης, είναι κι άλλοι παίκτες, όπως ο Βασίλης. Είναι όλη η ομάδα».

Για τη διαιτησία: «Πάμε να παίξουμε ένα τέταρτο τελικό και οι διαιτητές είναι ήδη γνωστοί. Ελπίζω να επικεντρωθούμε στο μπάσκετ, όπως έχει γίνει κατά μέσο όρο στα τρία παιχνίδια, ανεξάρτητα τι έχει πει ο Παναθηναϊκός. Όταν οι ίδιοι λένε για το σερί που δέχθηκαν, τι να πω εγώ»;

Για το αν θα πάει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ: «Τώρα, πρέπει να πάμε να ξεκουραστούμε γιατί η ημέρα είχε πολύ άγχος. Να δούμε τι ώρα θα είναι το ματς και βλέπουμε. Εμείς θέλουμε να γίνει την Κυριακή το ματς όπως είναι εξ αρχής ορισμένο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x