Euroleague

Πάβλοβιτς: «Συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει μεγάλη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ζιελόνα Γκόριτσα.

Η αποστολή του «Εξάστερου», αναχώρησε για την Πολωνία, όπου την Παρασκευή οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ζιελόνα Γκόριτσα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Σάσα Πάβλοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ενώ αναφερόμενος στην προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τη χαρακτήρισε πολύ σκληρή και πού καλή αμυντικά.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από μέρους μας απαιτείται συγκέντρωση στην άμυνα και στην επίθεση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Χρειαζόμαστε τη νίκη και θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με τον αγώνα της Βαρκελώνης απάντησε ότι: «Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα γνωρίσαμε μια βαριά ήττα καθώς πληρώσαμε τα νεκρά μας διαστήματα. Μιλήσαμε μετά το ματς και αντιληφθήκαμε τα λάθη μας τα οποία και δεν πρέπει να επαναλάβουμε».

Σχετικά με τη νίκη επί του Κολοσσού σχολίασε: «Ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί παίκτες και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Πλέον, όλη μας η προσοχή βρίσκεται στον αγώνα με τη Ζιέλονα, όπου και χρειαζόμαστε τη νίκη».

Τέλος αναφέρθηκε στα πολλά ταξίδια που έχουν κάνει οι «πράσινοι»: «Δεν είναι εύκολο να έχεις συνεχή ταξίδια, ωστόσο είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να ανταπεξέλθουμε και να μην επηρεαζόμαστε».

Από την πλευρά του ο εκ των άμεσων συνεργατών του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία τουΠαναθηναϊκού, Γκόραν Μπιέντοφ,δήλωσε: «Η Ζιέλονα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να έχουν τρεις ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια τους στην Ευρωλίγκα, ωστόσο τα έχασαν και τα τρία στο τέλος. Με τη Ζαλγκίρις, τη Μπαρτσελόνα και τη Λοκομοτίβ Κούμπαν προηγούνταν στα τελευταία λεπτά αλλά δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα ως το τέλος», είπε και προσέθεσε χαριτολογώντας: «Μακάρι να έχουν ανάλογο φινάλε και στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα… όπλα των Πολωνών αλλά και στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να πετύχει το στόχο του: «Αγωνίζονται στην έδρα τους και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη γεγονός που τους καθιστά ακόμη περισσότερο επικίνδυνους. Είναι μια σκληρή ομάδα που παίζει καλή άμυνα. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x