Ευρώπη

Παντελάκης: «Δυσκολευτήκαμε από την άμυνα ζώνης στην τρίτη περίοδο»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού από την άμυνα ζώνης της Κουρσκ απέδωσε την ήτα των «ερυθρόλευκων» ο Γιώργος Παντελάκης.

Ο τεχνικός των πρωταθλητριών Ελλάδος τόνισε πως η συγκεκριμένη ομάδα θα βρεθεί στο φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας μπάσκετ γυναικών και πως έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρεί πως δεν ήταν δυνατοί στις επαφές και δέχτηκαν κάποια μακρινά σουτ, δίνοντας συγχαρητήρια στις Ρωσίδες. Θεωρεί πως δεν πίστεψαν στον εαυτό τους για να καταφέρουν κάτι καλύτερο, παρά τις καλές εμφανίσεις, όμως τώρα ζήτησε νίκες για να συνεχίσουν στο Euro Cup.

Αναλυτικά: «Ξέραμε από την αρχή ότι αυτό παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Θεωρώ ότι η Κουρσκ είναι μία από τις ομάδες που θα είναι στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν κοντά στο παιχνίδι και στο πλάνο μας και τα πήγαμε αρκετά καλά στην επίθεση. Αλλά, στην τρίτη περίοδο δεν ήμασταν πολύ καλοί απέναντι στην άμυνα ζώνης που δοκίμασε η Κουρσκ. Έπαιξαν πιο δυνατά στην άμυνα και στις επαφές, έβαλαν κάποια πολύ κρίσιμα σουτ και χάσαμε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο.

Συγχαρητήρια σε όλους και ελπίζω ότι καλύτερο στην ομάδα της Κουρσκ στη συνέχεια της Ευρωλίγκας».

Ερωτώμενος για το λόγο που η ομάδα του, παρότι παίζει πολύ καλό μπάσκετ, έχει μόνο μία νίκη στη διοργάνωση, είπε: «Φέτος, κάναμε την πρώτη μας εμφάνιση στην Ευρωλίγκα και οι αθλήτριές μου έπαιξαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Όταν ξεκινήσαμε ουσιαστικά έμοιαζε ότι δεν πιστεύαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάποιο παιχνίδι. Στη συνέχεια, χρειαστήκαμε κάποιο χρόνο για να το καταλάβουμε αυτό και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και εννοείται πλέον έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για να βρεθούμε στο Euro Cup».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x