Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ελλάδος τόνισε πως έπαιξαν καλά στην άμυνα και πως, ενώ κατάφεραν να κόψουν τα πικ εν ρολ της Μπουντέρα, δέχτηκαν πολλούς πόντους από τη Λιούις.

Αναλυτικά: «Το πρώτο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι τα λάθη μας, γιατί κάναμε 22 σε όλο το ματς. Σε μερικά σημεία παίξαμε καλά στην άμυνα, όμως τους επιστρέφαμε στα χέρια τους την μπάλα. Στη συνέχεια, δεχτήκαμε 24 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο, κάτι που έκανε τη ζωή μας δύσκολη.

Είχαμε επικεντρωθεί στο να σταματήσουμε τη δημιουργία της Μπουντέρα και τα πικ εν ρολ που στήνει, πράγμα που το καταφέραμε, αλλά δεχτήκαμε κάποια ανοιχτά σουτ από τη Λιούις, για την οποία είχαμε πει πριν από το ματς ότι δεν πρέπει να βρει ρυθμό και εμείς δεν τα πήγαμε καλά επάνω της.

Πέτυχε 21 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και δεν κάναμε καλή δουλειά επάνω σε αυτό το κομμάτι. Εμείς πρέπει να σταθούμε στα λάθη που κάναμε, τα οποία μας στοίχισαν και το παιχνίδι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ