Ελλάδα

Παντελιάδης στον ΣΠΟΡ FM: «Το αποτέλεσμα δικαίωσε τη δουλειά που κάναμε»

Ως δικαίωση της δουλειάς στην προετοιμασία χαρακτήρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική Παίδων στη δεύτερη κατηγορία του Ευρωπαϊκού, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Σπύρος Παντελιάδης.

Ο βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού, του κ. Παπαδόπουλου, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, μίλησε στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και αναφέρθηκε στις σωστές επιλογές παικτών που έγιναν, στη σαφή ανωτερότητα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν και πως έγινε πολύ επαγγελματική δουλειά.

Αναλυτικά: «Έγινε σωστή επιλογή παικτών και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια και τη σωστή δουλειά που κάναμε».

«Φάνηκε εύκολη η κατάκτηση του τροπαίου, επειδή οι παίκτες προετοιμάστηκαν σε επαγγελματικές συνθήκες και διόρθωσαν το τεχνικό τους κομμάτι, ενώ δούλεψαν σωματικά και εγκεφαλικά και εντελώς επαγγελματικά και, έτσι, φάνηκε πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα».

«Αυτή η πιο δύσκολη ηλικία για κάποια Εθνική ομάδα, όμως πετύχαμε, γιατί είχαμε σωστή νοοτροπία».

«Εγώ πίεσα τους παίκτες πολύ στην προετοιμασία, δικαιώθηκε και ο κόουτς Παπαδόπουλος, ήταν καθοριστική η συμβολή του Θόδωρου Αστεριάδη στο τεχνικό τιμ, ευχαριστώ όλα τα παιδιά που κλήθηκαν στην προεπιλογή».

«Το μπάσκετ ταιριάζει στον Έλληνα, αρκεί να βρεθεί κάποιος προπονητής να τους οργανώσει και να βρίσκεται συνεχώς δίπλα τους να τους κατευθύνει. Είμαστε τυχεροί που δεν είχαμε να διαχειριστούμε μια κατάσταση ήττας, αφού το πήραμε αήττητοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x