Ελλάδα

Πάει για Γκριν η ΑΕΚ!

Τον... παλιόφιλο Τορίν Γκριν έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ για τη θέση του πλέι μέικερ. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Κλιφ Χάμοντς, ο Τορίν Γκριν έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για τη θέση του πλέι μέικερ στην ΑΕΚ.

Ο 30χρονος γκαρντ (1,83μ.) είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην ομάδα και τη σεζόν 2009/10, ενώ έκτοτε έχει κάνει αξιόλογη καριέρα σε Γκραν Κανάρια,Τόφας Μπούρσα, Λιμόζ (πήρε μαζί της πρωτάθλημα το 2014), Βιλερμπάν και φέτος στην Αβελίνο.

Μάλιστα όντας κοινοτικός (έχει διαβατήριο από τη Γεωργία) αφήνει κενή μια θέση ξένου που μπορεί να καλυφθεί από άλλον παίκτη.

inner

Με την ιταλική ομάδα έχει συμβόλαιο, αλλά μπορεί να φύγει χωρίς buy out. Αν κι έχει να αγωνιστεί από το Νοέμβριο λόγω προβλήματος στο μάτι, η ΑΕΚ έχει την πληροφόρηση πως μπορεί να αγωνιστεί πλέον χωρίς πρόβλημα, ίσως με ειδικά γυαλιά.

Ο Γκριν ήταν δις πρωταθλητής στο NCAA με τη Φλόριντα και επελέγη στο νούμερο 52 του ντραφτ από τους Μπλέιζερς, αλλά έπαιξε σε μόλις17 ματς στο ΝΒΑ.Στην Ιταλία φέτος έχει 10,7 πόντους, 6,8 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ, 1,2 κλεψίματα και 3,5 λάθη σε 31,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Στην πρώτη του θητεία στην ΑΕΚ είχε 15,2 πόντους, 3,5 ασίστ, 2,8 ριμπάουντ, 1,4 κλεψίματα και 3,8 λάθη σε 34 λεπτά ανά αγώνα και συνολικά 24 εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x