NBA

Πάει και ο Μπάτλερ!

Τα πλάνα τους χωρίς τον Τζίμι Μπάτλερ οφείλουν να κάνουν οι Σικάγο Μπουλς για τις επόμενες 3-6 εβδομάδες, καθώς ο 25χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στον αγκώνα στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Κλίπερς.

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τους Σικάγο Μπουλς. Μετά τον Ντέρικ Ρόουζ και ο Τζίμι Μπάτλερ τραυματίστηκε και θα απουσιάσει για τις επόμενες 3-6 εβδομάδες, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Συγκεκριμένα ο 25χρονος γκαρντ των «Ταύρων» υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον αγκώνα του αριστερού του χεριού κατά την κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Κλίπερς και η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε σήμερα, επιβεβαίωσε τη ζημιά.

Έτσι, οι Μπουλς καλούνται να πορευτούν τον επόμενο περίπου μήνα χωρίς τον Μπάτλερ και τον Ρόουζ που είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας με 20,2 και 18,4 πόντους αντίστοιχα, ενώ παράλληλα και ο Γκίμπσον απουσιάζει από τα τελευταία παιχνίδια με διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Παρόλα τα φετινά προβλήματα η ομάδα από το Σικάγο βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 37-23 και ο κόουτς Τομ Θίμποντο ελπίζει πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει των πλέι οφ που θα διεξαχθούν στα μέσα Απριλίου.

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x