Ελλάδα

Πάει προς Ηράκλειο ο τελικός Κυπέλλου

Ούτε Αθήνα, αλλά ούτε και Θεσσαλονίκη αναμένεται να γίνει ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Άρη, καθώς το φαβορί για να τον φιλοξενήσει είναι το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια»!

Σε μείζον θέμα του ελληνικού μπάσκετ έχει μετατραπεί το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου, παρά το γεγονός πως οι φιναλίστ είναι γνωστοί εδώ και αρκετές ημέρες…

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, η απόφαση για το μέρος που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο οι Παναθηναϊκός Superfoods και Άρη θα ληφθεί από την Εκτελεστική της Επιτροπή και μάλιστα, αυτή πιθανότητα να γίνει γνωστή την Τρίτη (24/1).

Από την πλευρά των «κίτρινων» διαρρέεται πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ενώ με ανακοίνωσή τους –επικαλούμενοι και επιθυμία των «πράσινων»- ζητούν αυτός να διεξαχθεί στη βόρεια Ελλάδα και το «Nick Galis Hall».

Ωστόσο, όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο τελικός του θεσμού δεν γίνει ούτε στην Αθήνα, ούτε και στη Θεσσαλονίκη. Αλλά, το φαβορί αυτή τη στιγμή είναι το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια», το γήπεδο που είχε φιλοξενήσει ξανά τους δύο αντιπάλους, στον τελικό του 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x