Ελλάδα

Πάει Τρίκαλα ο Παπαπέτρου!

Ήρθε η ώρα του Ιωάννη Παπαπέτρου! Ο Έλληνας φόργουορντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα και είναι πολύ πιθανό να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής της σεζόν!

Επιτέλους ο Ιωάννης Παπαπέτρου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

Ύστερα από την πολύμηνη απουσία του, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στην προετοιμασία, ο Έλληνας φόργουορντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στα Τρίκαλα και είναι πολύ πιθανό να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στη φετινή σεζόν!

Από ‘κει και πέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετρά και απουσίες, καθώς για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλίας δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία ενόψει και του δύσκολου παιχνιδιού στο Μιλάνο με την Αρμάνι.

Στην Αθήνα έμειναν επίσης οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Δημήτρης Κατσίβελης προκειμένου να συνεχίσουν τη θεραπεία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και φυσικά ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x