Ελλάδα

Παίρνει Καββαδά η ΑΕΚ

Ντύνεται στα κιτρινόμαυρα ο Βασίλης Καββαδάς. Παίκτης της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει ο 26χρονος σέντερ, ο οποίος περιμένει να μείνει ελεύθερος από τον Άρη για τον οποίο έχει προσφύγει στη FIBA.

«Αγγίζει» Βασίλη Καββαδά η ΑΕΚ.

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η απόκτηση του Έλληνα σέντερ από την Ένωση, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν απέχουν πολύ από το να δώσουν τα χέρια.

Για να ενισχύσει την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ο 26χρονος παίκτης, πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον Άρη, όπου ακόμα ανήκει. Ωστόσο, έχει προσφύγει στη FIBA λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Εκτιμάται ότι η απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας δεν θα αργήσει να εκδοθεί και εφόσον συμβεί αυτό άμεσα, θα μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση απόκτησης του Βασίλη Καββαδά από την ΑΕΚ.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και ανακοινωθεί ο παίκτης από τους «κιτρινόμαυρους», τότε λογικά θα σημειωθεί και μια αποχώρηση ψηλού, που πιθανότατα θα είναι του Έλληνα παόυερ φόργουορντ, Μιχαλη Καμπερίδη, για τον οποίο έχει δείξει ενδιαφέρον ο Πανιώνιος και αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x