Ελλάδα

Παίρνει Μαρκοϊσβίλι και τεσσάρι ο Παναθηναϊκός

Ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Γεωργιανός σμολ φόργουορντ αναμένεται άμεσα να ντυθεί στα πράσινα, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πάνε για αθλητικό τεσσάρι από... τις ΗΠΑ.

Μπορεί ο Βίκτορ Κλαβέρ να χάθηκε (κατέληξε στην Μπαρτσελόνα, η οποία πλήρωσε μπάι άουτ στην Βαλένθια ύψους 2 εκατ. ευρώ), ωστόσο ο Παναθηναϊκός τρέχει γρήγορα-γρήγορα το plan-B!

Σε αυτό περιλαμβάνεται η άμεση απόκτηση του Μανουσάρ Μαρκοϊσβίλι. Η υπόθεση είναι σε προχωρημένο επίπεδο και καλώς εχόντων των πραγμάτων ο παίκτης αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή, μετά τους Σίνγκλετον, Τζέιμς, Μπουρούση.

Ο 30χρονος Γεωργιανός σμολ φόργουορντ (1.97μ.) κάνει πολλή δουλειά στην άμυνα, είναι πολύ αξιόπιστος από τα 6,75 (πέρσι είχε 47% στο τρίποντο) και τη σεζόν 2015-2016 με την Νταρουσάφακα μέτρησε κατά μέσο όρο 6.2 πόντους στην Ευρωλίγκα και 7 στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει περάσει από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Γαλατάσαραϊ. Με την εμπειρία και τα χαρακτηριστικά του, πρόκειται για έναν πολύτιμο ρολίστα στα χέρια του Πεδουλάκη.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, ο Μαρκοϊσβίλι θα κλείσει στο εγγύς μέλλον και μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο θα αποτελέσουν το δίδυμο στην θέση «3», κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα να επιστρέψει στην ομάδα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, το συμβόλαιο του οποίου έχει ολοκληρωθεί.

Από 'κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει και τεσσάρι για την ενίσχυση της φροντ λάιν. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει βιασύνη και ο «Άρτζι» θα κάνει την επιλογή του χωρίς... πίεση. Μοιάζει δεδομένο πως ο παίκτης θα είναι από τις ΗΠΑ. Είτε από κοψίματα στα ρόστερ του NBA, είτε από «λαβράκια» του Summer League, εκεί όπου οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν... μάτια και σκανάρουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Τονίζουμε, πως γι' αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί υπομονή, αφού οι πράσινοι θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια. Αν αυτός ο παίκτης είναι Αμερικανός, τότε στο ρόστερ θα υπάρχουν πέντε (μαζί με Σίνγκελτον, Τζέιμς, Φελντέιν, Γκιστ), κάτι που σημαίνει πως ένας εξ' αυτών θα πρέπει να μείνει εκτός για τα παιχνίδια της Α1.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν τίθεται θέμα απόκτησης γκαρντ. Στον Παναθηναϊκό (σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο) πιστεύουν, στηρίζουν τον Λευτέρη Μποχωρίδη και είναι αποφασισμένοι φέτος να του δώσουν χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Στις θέσεις των «κοντών» υπάρχουν ήδη οι Καλάθης, Τζέιμς, Φελντέιν, Παππάς και οι μικρότεροι Λούντζης-Κόνιαρης, τους οποίους σίγουρα -όπως έχει διαμορφωθεί πλέον και το πρόγραμμα με τα συνεχόμενα παιχνίδια- θα τους δούμε στα «εύκολα» ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x