Ελλάδα

Παίρνουν βραβείο ήθους τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα θα παραλάβουν την Τρίτη στην κλήρωση της Α1 μπάσκετ το βραβείο ήθους για τη συμπεριφορά τους την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, η θεσσαλική ΚΑΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, επαινεί παίκτες, προπονητές και φιλάθλους για την κοσμιότητα που επέδειξαν σε όλα τα γήπεδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Επιβράβευση της "καυτής", άλλα φίλαθλης ατμόσφαιρας στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων αποτελεί το γεγονός ότι η ΚΑΕ θα τιμηθεί με βραβείο ήθους για τη σεζόν 2016-2017, διότι οι αθλητές, οι παράγοντες και οι φίλαθλοι δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την περίοδο που πέρασε.

Έτσι, λοιπόν, μία απόλυτα πετυχημένη αγωνιστική σεζόν (ρεκόρ δέκα νικών) συνοδεύτηκε και από την κόσμια συμπεριφορά όλων όσων αγαπούν την "κυανέρυθρη" ομάδα, ανοίγοντας τον δρόμο για την έλευση και άλλων υγιών φιλάθλων με τις οικογένειές τους στο γήπεδο.

Το βραβείο ήθους θα παραλάβει στην κλήρωση του πρωταθλήματος την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη και στο "MACEDONIA PALACE HOTEL" ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Φρύδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x