Euroleague

Παναθηναϊκά λόγια από Παππά: «Να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία, ένας άνθρωπος... τα σκάει»

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε… υποχρέωση του τμήματος μπάσκετ να κρατήσει ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν σε ποδόσφαιρο-Ερασιτέχνη.

Δεν έκρυψε ποτέ τα παναθηναϊκά του στοιχεία και το επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά. Μετά το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ, ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε καθήκον όλων στο τμήμα μπάσκετ του τριφυλλιού να δίνουν και τη… ψυχή τους κάθε φορά, προκειμένου να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του συλλόγου, σε μία δύσκολη περίοδο σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη.

«Πληγώθηκε ο εγωισμός από την εικόνα της Βαρκελώνης κι ήταν δεδομένο ότι θα αντιδράσουμε. Αν δεν χάναμε λίγο τη συγκέντρωσή μας στο τέλος κι αν βάζαμε και τις βολές, η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Η ουσία είναι πετύχαμε την πρώτη νίκη και πλέον κοιτάμε μπροστά» σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι ιδιαίτερη η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, βλέπετε ότι καταρρέει ο Ερασιτέχνης, το ποδόσφαιρο χαροπαλεύει, οπότε η ομάδα μπάσκετ νιώθουμε ότι έχει μεγάλη ευθύνη και καθήκον να κρατήσει ψηλά τη σημαία του συλλόγου. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε άγχος γιατί είμαστε συνηθισμένοι και δεν χαμπαριάζουμε στα δύσκολα. Έχουμε έναν άνθρωπο που τα σκάει χοντρά για να παίζουμε εμείς το μπάσκετ και να δίνουμε χαρά στον κόσμο, επομένως είμαστε υποχρεωμένοι να ανταποκρινόμαστε κάθε βράδυ στο υψηλότερο επίπεδο».

Σχετικά με τον δικό του ρόλο στα αποδυτήρια: «Δεν είμαι ο άνθρωπος των πρωτοβουλιών. Αν μου ζητηθεί να πω κάτι παραπάνω, θα το κάνω. Η δουλειά μου είναι να ανταποκρίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτά που ζητάνε. Προς το παρόν, δεν μου έχει ζητηθεί να κάνω να παίζω κάποιο ιδιαίτερο ρόλο. «Αν χρειαστεί να πω μία κουβέντα, ίσως την πω είτε είναι στη δικαιοδοσία μου είτε όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x