Ευρώπη

Πανίσχυρη προεπιλογή για Σερβία

Μια λίστα 24 παικτών που προκαλεί… τρόμο (φανταστείτε η τελική δωδεκάδα) ανακοίνωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προετοιμασία της Σερβίας εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ένα πανίσχυρο ρόστερ θα έχει στη διάθεσή του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς για το Ευρωμπάσκετ (5-20). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι» ανακοίνωσε τους 24 της προεπιλογής, στους οποίους δεν βρίσκεται ο Νέναντ Κρστιτς, που αποφάσισε να μην αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο. Νέος αρχηγός της ομάδας είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Σε σχέση με τη δωδεκάδα που αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια κόσμου απουσιάζει ο Ράσκο Κάτιτς, ενώ επιστρέφει ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 15 Ιουλίου, ενώ στην τελική φάση η Σερβία αντιμετωπίζει για τον όμιλο του Βερολίνου τις Ισπανία, Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία και Ισλανδία.

Γκαρντ: Τεόντοσιτς (ΤΣΣΚΑ), Γιόβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μάρκοβιτς (Ουνικάχα), Μίτσιτς (Μπάγερν), Νέντοβιτς (Βαλένθια), Μιλοσάβλιεβιτς (Παρτιζάν).

Φόργουορντ: Ζάγκορατς, Κέσελ (Μέγκα Λεκς), Κάλινιτς, Ντάνγκουμπιτς, Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σιμόνοβιτς (Ορτέζ), Μπιέλιτσα (Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Έρτσεγκ (Γαλατάσαραϊ), Μπίρτσεβιτς (Εστουντιάντες), Μάτσβαν (Παρτιζάν).

Σέντερ: Μαϊστόροβιτς (Μέταλατς), Γιόκιτς (Μέγκα Λεκς), Ραντούλιτσα (ελεύθερος), Μαριάνοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Κούζμιτς (Γκόλντεν Στέιτ), Στίματς (Μπάγερν), Μιλουτίνοφ (Παρτιζάν).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x