Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

«Πρώτη» υπό το βλέμμα του Φάνη Χριστοδούλου για Πανιώνιο

Την πρώτη του προπόνηση για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου με τον γενικό αρχηγό, Φάνη Χριστοδούλου να δίνει το «παρών».

Η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης. Εκεί βρέθηκε και ο θρύλος του «ιστορικού» και του ελληνικού μπάσκετ Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος εκτελεί χρέη γενικού αρχηγού.

Μάλιστα ο 57χρονος πρώην παίκτης των «κυανέρυθρων» δεν παρέλειψε να μιλήσει στους μπασκετμπολίστες της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Σκληρή δουλειά για να πετύχουμε το στόχο μας

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε ο ΠΑΝΙΏΝΙΟΣ στο κλειστό "Ανδρέας Βαρικας" κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Ο κ.Παναγιώτης Ηλιάδης ήταν παρών και ζήτησε από τους παίκτες "να δουλέψουν σκληρά ώστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να φτάσει εκεί που του αρμόζει". Αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του κ.Θοδωρή Μικρόπουλου ο οποίος επισήμανε την απαιτητική σεζόν που έρχεται και υπογράμμισε"ότι με σκληρή δουλειά όλα θα γίνουν".

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Φάνης Χριστοδούλου τόνισε προς τους παίκτες ότι "με την προσπάθεια που θα καταβάλουν η ομάδα θα πετύχει την στόχο της, χωρίς να υπάρχει άγχος ή πίεση. Υγεία και δουλειά".

Ο GM Χρήστος Μαγγίνας υπογράμμισε ότι "όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα ώστε το οποιοδήποτε προβλημα κι αν παρουσιαστει θα λυθεί άμεσα"

Ο κοουτς, Περικλής Ταυρόπουλος είπε ότι πιστεύει πολύ στους παίκτες και στην επίτευξη του στόχου αλλά τίποτα δε γίνεται χωρίς προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x