Ελλάδα

ΠΑΟΚ: «Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!» (pic)

Μήνυμα για τη συμπλήρωση 26 ετών από τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο Κυπελλούχων με 65-63 από τη Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ στο Instagram

«Ότι πιο σκληρό έχουμε νιώσει σε έναν αγώνα μπάσκετ. Από την επική ανατροπή και τον επερχόμενο θρίαμβο, σε ένα καταστροφικό λάθος και την απόλυτη απογοήτευση. 26 χρόνια μετά από εκείνο το πολύ δύσκολο βράδυ στη Ναντ, θα έχουμε να θυμόμαστε το γοερό κλάμα του Μπάνε, που σηκώθηκε όμως μαζί με την ομάδα και έναν μαχητή λαό, για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα του ‘92, το οποίο οδήγησε ως το φάιναλ φορ του ‘93 και όταν έπεσε ξανά η ομάδα, ο ΠΑΟΚ βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να μεγαλουργήσει ξανά με το Κύπελλο Κόρατς το ‘94. Είναι στο DNA μας... Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!»

Ότι πιο σκληρό έχουμε νιώσει σε έναν αγώνα μπάσκετ. Από την επική ανατροπή και τον επερχόμενο θρίαμβο, σε ένα καταστροφικό λάθος και την απόλυτη απογοήτευση. 26 χρόνια μετά από εκείνο το πολύ δύσκολο βράδυ στη Ναντ, θα έχουμε να θυμόμαστε το γοερό κλάμα του Μπάνε, που σηκώθηκε όμως μαζί με την ομάδα και έναν μαχητή λαό, για να φτάσουμε στο πρωτάθλημα του ‘92, το οποίο οδήγησε ως το φάιναλ φορ του ‘93 και όταν έπεσε ξανά η ομάδα, ο ΠΑΟΚ βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να μεγαλουργήσει ξανά με το Κύπελλο Κόρατς το ‘94. Είναι στο DNA μας... Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς! #pamepaok #paok The toughest moment we experienced in a basketball game. From the epic upheaval and the upcoming triumph, to a devastating error and the absolute disappointment. 26 years after that terrible night in Nantes, we get to remember Bane weeping, and then rising up with the team and a strong fan crowd to lead us to the 1992 championship, which led to the Final Four of '93. And when the team fell again, PAOK found the strength to get up and rebuild again and win the Korac Cup in '94. It's in our DNA ... You are allowed to fall, but you always have to get up! ???? #paokbc #paokfamily #remember #dontforget #dna #bane #prelevic #nantes #cupwinnerscup #history #legend #nevergiveup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x