Ελλάδα

Παπαδάκης: «Οι αλλαγές κάνουν πιο επικίνδυνα τα Τρίκαλα»

Στην προσεχή αναμέτρηση του Κολοσσού με τα Τρίκαλα αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, εκφράζοντας την άποψη πως οι αλλαγές που πραγματοποίησε η θεσσαλική ομάδα την κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνη.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr:

Για την πρώτη νίκη στο 2018

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Δυστυχώς για εμάς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε στο προηγούμενο παιχνίδι μας στην έδρα της Κύμης, καθώς χάσαμε στην παράταση. Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, που ήταν ντέρμπι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, αλλά όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό οι λεπτομέρειες μας κόστισαν στο τέλος και έτσι ήρθε αυτή η ήττα για εμάς.

Τώρα, μπροστά μας έχουμε τα Τρίκαλα. Μία ομάδα «πληγωμένη», η οποία όμως αν δούμε τη φετινή της πορεία, θα διαπιστώσουμε ότι έχει κάνει δύο μεγάλες νίκες με ΠΑΟΚ και Λαύριο. Μπορεί να έρχεται στη Ρόδο με αλλαγές, αλλά αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη, καθώς από την άλλη «καίγεται» για τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αλλά παράλληλα θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, γιατί προερχόμαστε από δύο σερί άσχημα αποτελέσματα, αλλά και γιατί θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη μέσα στο 2018. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο για να μας στηρίξει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,
Κωνσταντίνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x