Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Νίκησε το ελληνικό μπάσκετ, ίσως καλύτερα χωρίς αυτούς»

Ευχαριστημένος με τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο για νίκη του ελληνικού μπάσκετ.

Με απόλυτη ικανοποίηση υποδέχθηκε ο Μάνος Παπαδόπουλος τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για «νίκη του ελληνικού μπάσκετ», ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» θα προστατεύουν πάντα τους νόμους και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν το άθλημα.

«Είναι μια νίκη του ελληνικού μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο δυσφήμησης και απαξίωσης του προϊόντος, του πρωταθλήματος γενικότερα. Μία ασέβεια προς τους ανθρώπους, που αγαπούν το άθλημα και δίνουν χρήματα από την τσέπη τους. Αυτό το βλέπουμε σήμερα με τη σύμπραξη ομάδων. Είναι η απάντηση σε αυτούς που λένε ότι το μπάσκετ πεθαίνει. Εγώ, έχω να τους πω ότι το μπάσκετ είναι εδώ. Το μπάσκετ μεγαλώνει και ίσως χωρίς αυτούς να είναι καλύτερα».

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να εξηγήσει τη φράση «οργανωμένο σχέδιο»: «Αφήνω τον φίλαθλο κόσμο να καταλάβει».

Για να καταλήξει: «Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάντα εδώ, για να προστατεύει τους νόμους και τους κανόνες που πρέπει να διέπουν το άθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x