Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Το μπάσκετ βγήκε ενωμένο – Ο Ολυμπιακός εμμένει στις απόψεις του»

Ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια που γίνεται να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του ελληνικού μπάσκετ, όπως τόνισε ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.

Την άποψη ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι ενωμένο μετά την σημερινή (18/5) έκτακτη συνεδρίαση στον ΕΣΑΚΕ εξέφρασε ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος στην προσπάθεια που γίνεται να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός, μέσω των εκπροσώπων του, επέμεινε στην απόφαση να μην κατέβει στα πλέι οφ της Α1, αν δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές στους αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος Παπαδόπουλος μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ

«Θέλω να πω ότι από όλη αυτή την ιστορία, ο κανένας έχει την άποψή και βγαίνει κάτι καλό. Το ελληνικό μπάσκετ είναι ενωμένο, όλοι οι άνθρωποι του είναι ενωμένοι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι πρωτοπόρος και θα βοηθήσει στη σωστή κατεύθυνση. Για τα υπόλοιπα πρέπει να ρωτήσετε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέμειναν στην απόφασή τους να μην κατέβουν αν δεν υπάρξουν ξένους διαιτητές. Ρωτήστε και εκείνους μήπως κάνω κάποιο λάθος σε αυτό που κατάλαβα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, το είπε και ο κ. Γιαννακόπουλος χθες, να παίξουν οι παίκτες. Είναι πολύ άδικο για ένα πρωτάθλημα που είναι πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλά και ήταν ανταγωνιστικές. Είναι άδικο αυτό που γίνεται, για τους Έλληνες και τους ξένους παίκτες και προπονητές. Είμαστε αιχμάλωτοι μίας κατάστασης που δεν προήλθε από εμάς. Όλοι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους, αλλά αυτή η κατάσταση δεν προήλθε από εμάς».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x