NBA

Παπαγιάννης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στον ΣΠΟΡ FM: «Να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα NBA»!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ζει το όνειρό του και περιέγραψε τα συναισθήματά του στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο στόχος για ένα δαχτυλίδι ΝΒΑ. Τι είπε για Παναθηναϊκό, Τζόρτζεβιτς αλλά και τα 49/55 τρίποντα!

Ζει μεγάλες στιγμές και δεν κρύβει την χαρά του ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Έλληνας σέντερ -που τα ξημερώματα έγραψε ιστορία όταν επιλέχθηκε στο Νο13 του draft- μίλησε αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά με τους Κινγκς για να καθιερωθεί στον μαγικό κόσμο του ΝBA.

Αφού αποκάλυψε πως από Δευτέρα θα βρίσκεται στο Σακραμέντο για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, έθεσε ψηλά τον πήχη: Να φτάσει μέχρι την κατάκτηση ενός δαχτυλιδιού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!

Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Αργύρη Πεδουλάκη και όσους πραγματικά τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για τον φετινό του χρόνο συμμετοχής επί Τζόρτζεβιτς.

Προ ημερών είχε ανεβάσει ένα βίντεο με 7/7 τρίποντα στην προπόνηση, ωστόσο τόνισε πως το ρεκόρ του είναι 49/55! Ναι, κι ας είναι 2,19μ. Έχει μεγάλο ταλέντο, παραμένει προσγειωμένος και ετοιμάζεται να το ξεδιπλώσει στο NBA.

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τους Τόλη Κοτζιά-Δημήτρη Μπαλή-Παναγιώτη Κεφαλά:

Για την πρωτόγνωρη και ιστορική στιγμή που βιώνει: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ακόμ,α δεν έχω συνηδειτοποιήσει τι έχει γίνει. Σήμερα σιγά-σιγά… Ήταν να είμαι στο 8, αλλά έγινε η ανταλλαγή, αλλά και το 13. Ήταν όνειρό μου να πάω στο NBA και να παίξω σε μια ομάδα όπως οι Κινγκς. Άκουσα το τηλέφωνο του μάνατζέρ μου να χτυπάει, μετά είδα τις κάμερες να μαζεύονται γύρω μου και κατάλαβα πως θα είμαι εγώ το επόμενο pick».

«Θα καθίσω στη Νέα Υόρκη για τρεις μέρες και μετά θα πάω στο Σακραμέντο να υπογράψουμε συμβόλαια και να ξεκινήσω κατευθείαν προπονήσεις ενόψει και του summer league. Αυτά γνωρίζω για την ώρα».

Για το τι του είπαν οι Ντίβατς-Στογιάκοβιτς: «Μίλησα πάρα πολύ λίγο μαζί τους. Μου είπαν πως είναι χαρούμενοι. Τους ευχαρίστησα για την επιλογή τους, τα υπόλοιπα από κοντά. Μίλησα και με τον κόουτς, μου είπε ακριβώς τα ίδια και τα περισσότερα όταν θα βρίσκομαι στο Σακραμέντο».

Για τον Παναθηναϊκό και τους άνθρωπους που είναι δίπλα του: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό, τον πρόεδρο, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με έφερε στην ομάδα, τον κόουτς, Αργύρη Πεδουλάκη, που πίστεψε σε μένα, από όταν ήμουν 13 χρόνων, τον Νάσο Χούμπαυλη, που με βοήθησε όλη την χρονιά, τον Γιώργο τον Λιθόπουλο, που ήταν γυμναστής μου, και βεβαίως ευχαριστώ πάρα πολύ τον ατζέντη μου, Μάριο Ολύμπιο, ο οποίος είναι πάντα κοντά μου, είναι σαν μέλος της οικογένειας μου».

Για τις βλέψεις του από 'δω και πέρα: «Τώρα ξεκινάνε όλα, έγινε το πρώτο βήμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θα δουλέψω σκληρά, να κερδίσω όσο περισσότερα μπορώ, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να κερδίσω ένα πρωτάθλημα με τους Κινγκς! Υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση στην Αμερική στο κομμάτι της γυμναστικής, με αυτό ασχολήθηκε εγώ με το που ήρθα στις ΗΠΑ. Δίνουν μεγάλη βάση εκεί, το σώμα είναι που θα βοηθήσει σε ό,τι κι αν κάνεις. Χρειάζεται δουλειά και συγκέντρωση σε αυτόν τον τομέα».

Για τον Τζόρτζεβιτς και την χρησιμοποίησή του στον Παναθηναϊκό με τον Σέρβο: «Δεν μπορώ να πω κάτι απολύτως. Ο κάθε προπονητής έχει τη γνώμη του, αναλογίζεσαι με τις συνθήκες της ομάδας και του εκάστοτε κόουτς. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο. Εμπιστεύτηκα πάρα πολύ την ομάδα, λόγω του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις βλέψεις που έχει, ήθελα να μείνω στην ομάδα, μετά μου είπε κάποια πράγματα και ο κ. Τζόρτζεβιτς, τα οποία με έπεισαν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, ανήκω σε μια άλλη ομάδα».

Για το νέο συμπαίκτη του, τον Κάζινς: «Τον παρακολουθώ από πέρσι,βλέπω κάθε μέρα τις κινήσεις του. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του, κουβαλάει μια… τρέλα που μου αρέσει. Υπάρχει και ο Κώστας Κουφός, θετικό σημάδι να υπάρχει και Έλληνας στην ομάδα».

Για το βίντεο που ανέβασε με τα επτά σερί τρίποντα: «Είχα μεγαλύτερο νούμερο. Ήταν 49/55 σερί τρίποντα που είχα κατά τις προπονήσεις μου στην Αμερική!

Για το αν βλέπει να ξεπερνά τα 2,19μ: «Ούτε… ο Γιώργος δεν ξέρει αν θα ψηλώσω κι άλλο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x