Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Ευλογία να έχεις συμπαίκτη τον Καλάθη»

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές ο Γιώργος Παπαγιάννης, λέγοντας πως το Λαύριο είναι ένα αξιόμαχο σύνολο.

Τον Νικ Καλάθη αποθέωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης, για την εμφάνισή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου, με τον Έλληνα σέντερ να χαρακτηρίζει αξιόμαχο σύνολο το Λαύριο, που είναι ο επόμενος αντίπαλος των «πράσινων».

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Παπαγιάννη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Απέναντι στην Εφές παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε μια νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμασταν. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της, ενώ στην επίθεση παίξαμε με μυαλό και βάσει πλάνου.

Φυσικά είχαμε και τον Νικ, ο όποιος ήταν από... άλλον πλανήτη την Παρασκευή. Αποτελεί ευλογία να έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη.

Γενικά, θεωρώ πως αν παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα ματς και δη στα εκτός έδρας, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρ, ωστόσο με αυτή θα ασχοληθούμε από την Τρίτη δεδομένου πως αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο.

Πρόκειται για μια ομάδα με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια στην Α1. Μπορεί φέτος να μην τα πηγαίνει τόσο καλά, όμως δεν παύει να είναι ένα αξιόμαχο σύνολο. Από μέρους μας επιβάλλεται να επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x