Euroleague

Παπαλουκάς: «Υποστηρίζω Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ»

Διπλωματική ήταν η απάντηση του Θοδωρή Παπαλουκά για την ομάδα που θα υποστηρίξει στο Final Four, καθώς έχει αγωνιστεί τόσο σε Ολυμπιακό όσο και σε ΤΣΣΚΑ.

Ο ημιτελικός του Final Four μεταξύ Ολυμπιακού και ΤΣΣΚΑ διχάζει τον Θοδωρή Παπαλουκά που δεν ξέρει ποιον να υποστηρίξει από τις δύο ομάδες που υπηρέτησε.

«Υποστηρίζω Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Αν ήξερα ποιος θα πάρει τον τίτλο θα το έπαιζα στο στοίχημα», ανέφερε ο παλαίμαχος πλέι μέικερ στη συνέντευξη Τύπου στην Πόλη για τη συμπλήρωση 15 χρόνων «ζωής» της Ευρωλίγκας.

Όσο για τον άλλο ημιτελικό; «Η Φενέρ είναι διψασμένη για τίτλους, αλλά είναι άπειρη. Η Ρεάλ θα έχει την πίεση. Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας».

Ο ίδιος, πάντως, δεν κρύβει πως θα νιώσει λίγο άβολα σαν θεατής ενός Final Four. «Ζηλεύω που δεν θα είμαι στη Μαδρίτη με την ιδιότητα του παίκτη. Θα είμαι όμως εκεί για να πάρω μια γεύση από τους μεγάλους αγώνες», ανέφερε και κατέληξε: «Ήμουν μικρό παιδί όταν άρχισε η Ευρωλίγκα και τώρα προοδεύει μέρα με τη μέρα εθίζοντας όλο και περισσότερους φιλάθλους στο πρότζεκτ αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x