Ελλάδα

Παπαμακάριος: «Επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα, θα έχει πολλές εκπλήξεις φέτος»

Ανυπόμονος για την έναρξη της Α1 μπάσκετ και την επιστροφή του σε αυτήν παρουσιάζεται ο Μανώλης Παπαμακάριος, ο οποίος περιμένει πολλές εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχει πολλές παραστάσεις σε επίπεδο Α1 μπάσκετ, αλλά ο Μανώλης Παπαμακάριος, ανυπομονεί για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος και την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία, όπως φαίνεται από τα όσα αναφέρει στο προσωπικό του blog. «Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό με αφορμή είναι "επιτέλους"», τόνισε ο πολύπειρος γκαρντ με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση (07/10, 17:00) με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά

Θα έχει πολλές εκπλήξεις το πρωτάθλημα

Πρώτα απ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν καλή σεζόν και στους παίκτες υγεία, να είναι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος είναι "επιτέλους".

Περιμέναμε πως και πως τη στιγμή να ξεκινήσουμε και είμαι πολύ χαρούμενος.
Θεωρώ πως φέτος θα γίνει το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Για μένα είναι πολύ σημαντική αυτή η χρόνια. Επιστρέφω στην Α1 και φορώντας πλέον τη φανέλα μιας νέας ομάδας. Στη Λάρισα γίνεται εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα και πιστεύω πως θα τα πάμε πολύ καλά.

Όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας, παίζουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, με εκπληκτικό κοινό. Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν δυσκολίες διότι οι ομάδες δεν έχουν φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο και τα σημάδια του απρόβλεπτου, γίνονται πιο έντονα. Έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και θεωρώ πως αν παίξουμε καλή άμυνα και βγάλουμε στην επίθεση όσα είπαμε, θα ξεκινήσουμε νικηφόρα.

Όποιος φανεί πιο έτοιμος και δείξει μεγαλύτερη θέληση, θα πάρει τη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x