Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Δεν μας αντιπροσωπεύει η εικόνα με την Εφές, τελικός με Μπαρτσελόνα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλύτερος από όσο έδειξε κόντρα στην Εφές.

Αισιόδοξος πως η νίκη επί του Ολυμπιακού θα δώσει στον Παναθηναϊκό την απαιτούμενη ώθηση ώστε να μην παρουσιάσει ανάλογα κακό πρόσωπο με αυτό απέναντι στην Εφές παρουσιάστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Παίξαμε με φοβερή ενέργεια και θέληση απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εικόνα με την Εφές δεν μας αντιπροσωπεύει, μας πόνεσε όλους πάρα πολύ και θέλαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Σίγουρα έχεις τεράστιο κίνητρο μετά από κακές εμφανίσεις και ήττες να παίξεις καλύτερα και να κερδίσεις για να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Θέλουμε να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ και να παίξουμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, χωρίς να έχουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ στην «Πράσινη».

Όσο για το πώς ένιωσε αντιμετωπίζοντας για δεύτερη φορά την παλιά του ομάδα, είπε: «Δεν υπάρχει νευρικότητα, όλα είναι καλά. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι εδώ και να κερδίζει η ομάδα μου. Γι’ αυτό παλεύω σε κάθε παιχνίδι».

Τέλος, αναφορικά με το αυριανό ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, είπε: «Σίγουρα πήραμε ψυχολογική ώθηση, αλλά τώρα κοιτάμε το ματς με την Μπαρτσελόνα. Για μας είναι τελικός. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζουμε να είναι κοντά μας και χρειαζόμαστε τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Πρώτα αυτό και μετά κοιτάμε το ματς με την Μπασκόνια που θα είναι επίσης πολύ δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x