Euroleague

Παπαπέτρου: «Καλύτεροι από το ματς με την Μπάμπεργκ και νίκη»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον ΣπορFM 94,6 λίγο πριν τη τελευταία προπόνηση στη Zalgirio Arena και οριοθέτησε τους στόχους του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

«Θέλουμε να εμφανιστούμε καλύτεροι από το τελευταίο ματς με την Μπάμπεργκ και φυσικά να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας»...

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στον ΣπορFM 94,6 που έχει ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στο Κάουνας για το σημερινό ματς με την Ζαλγκίρις η οποία πλέον έχει στον πάγκο της τον Γιασικεβίτσιους.

Αποστολή στο Κάουνας, Νίκος Ζέρβας

«Σίγουρα θα έχουν μια αύρα και αλλαγές στη ψυχολογία λόγω του νέου προπονητή. Για εμάς όμως δεν αλλάζει κάτι. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για το παιχνίδι και ειδικά για το πώς πρέπει να είναι η άμυνά μας. Αυτό είχε σημασία το πως πρέπει να είμαστε εμείς», ανέφερε και κατέληξε για τον Παπανικολάου.

«Τον περιμένουμε όλοι. Αυτά που έχει πετύχει με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικά. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι άλλος ένας Έλληνας είναι στο ρόστερ της ομάδας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x