Euroleague

Παπαπέτρου: «Όλοι δίνουν έξτρα ώθηση και το 100% στην άμυνα»

Στην προσπάθεια σε επίθεση και άμυνα από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Εφές Αναντολού.

Ο διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στα κενά διαστήματα που υπήρξαν μετά από δικά τους καλάθια στην επίθεση και περιμένει ακόμα πιο έτοιμη την ομάδα στα επόμενα ματς της σειράς και ιδιαίτερα την Παρασκευή, όπου πιστεύει πως θα γίνει ένα εντελώς διαφορετικό ματς.

Αναλυτικά: «Υπήρχαν μερικά κενά διαστήματα, όπου η Εφές σκόραρε μετά από δικά μας καλάθια. Αυτά πρέπει να τα περιορίσουμε. Να τα μειώσουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Ο κόουτς το έχει πει. Όλοι δίνουν έξτρα ώθηση στην ομάδα και το 100% στην άμυνα. Αυτή είναι η ομάδα μας. Θα φανεί και στη συνέχεια κατά πόσο είμαστε έτοιμοι. Να μη λέμε μεγάλα λόγια. Είναι μόνο το 1-0 και χρειάζονται τρεις νίκες.

Είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα, αλλά πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι, γιατί την Παρασκευή θα είναι ακόμα πιο σημαντικό το παιχνίδι. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Θα δοκιμάσουν διαφορετικά πράγματα και θα τα σώσουν όλα. Να το ξεχάσουμε και να είμαστε έτοιμοι, όπως ήμασταν και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x