Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Πρέπει να κάνουμε ένα restart»

Να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό χρειάζεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, καθώς έχει μπροστά του γεμάτη σεζόν.

Πάρα πολλά λάθη έκανε ο Ολυμπιακός την περασμένη Πέμπτη στον προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε (και) ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο 21χρονος φόργουορντ εγκαινίασε το προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε κατά βάση στο ντέρμπι με τους «πράσινους», αλλά και στο πώς πρέπει να αντιδράσει η ομάδα του ενόψει της γεμάτης συνέχειας. «Πρέπει να κάνουμε ένα restart και να κοιτάξουμε μπροστά», το μήνυμα που έστειλε.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

Restart...

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκα να βρω τι να γράψω στο πρώτο μου blog. Αλλά ύστερα σκέφτηκα πως θα πρέπει να βγάλω από μέσα αυτά που νιώθω. Θέλω λοιπόν αρχικά να σας πω ότι χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε πλέον σε εβδομαδιαία βάση μέσω του blog μου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ελπίζω και εσείς να ξεχνιέστε λίγο με αυτά που θα διαβάζετε από εμένα.

Τώρα σε ό,τι αφορά την αρχή, θέλω να πω ότι έπειτα από την ήττα-αποκλεισμό στο Κύπελλο, το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα πρέπει να αφήσω πίσω ό,τι έγινε και να κοιτάξω μπροστά γιατί η σεζόν είναι μεγάλη. Αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε όλοι στην ομάδα. Και ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί ως σύνολο. Σίγουρα θα πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας τα οποία ήταν πάρα-πάρα πολλά, να τα διορθώσουμε και να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Δεν γίνεται διαφορετικά.

Πρέπει να κάνουμε ένα restart και να κοιτάξουμε μπροστά. Το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου λοιπόν είναι το πρώτο για το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος και θέλουμε να παίξουμε καλά, να δείξουμε αντίδραση και να παίξουμε σύμφωνα με το πλάνο του κόουτς. Ο Κολοσσός Ρόδου είναι πλέον χρόνια στην Α1 και έχει δείξει πως δίκαια βρίσκεται σχεδόν κάθε χρόνο τις τελευταίες σεζόν στα πλέι οφ. Γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να παίξουμε στο 100% ώστε να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους μας.

Νομίζω πως κάπου εδώ πρέπει να σας αφήσω γιατί έχουμε και προπόνηση. Μέσα στη σεζόν θα πούμε πολλά και όχι μόνο αγωνιστικά. Να είστε καλά και να περνάτε καλά.

Ιωάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x