Euroleague

Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM: «Πάμε στο Final 4 για να το πάρουμε»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν πολύ αυτή την πρόκριση αλλά δεν θα μείνουν σε αυτό αφού θέλουν το τρόπαιο, όπως δήλωσε ο Γιάννης Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Μίλαν Τόμιτς στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM, ο Γιάννης Παπαπέτρου μίλησε τηλεφωνικά για την επιτυχία του Ολυμπιακού με την πρόκριση στο Final 4 και τόνισε ότι δεν αρκεί στους παίκτες η παρουσία σε αυτό αλλά θέλουν φυσικά το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM:

Για το γεγονός ότι οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναζαν χθες το όνομα του: «Δικαίωση είναι το Final 4 για εμάς, όλοι μαζί το καταφέραμε. Εγώ είχα τη χαρά να παίξω σε ένα Final 4 και θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που θα παίξω ξανά».

Για τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι φοβερός και το ξέρει ο κόσμος αυτό. Είναι ηγετική μορφή σε όλα και εκτός γηπέδου και στην οικογένεια του και για αυτό ξεχωρίζει εκτός από το μπασκετικό του φυσικά».

Για τον Μίλαν Τόμιτς: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό με έχει στηρίξει. Εγώ είμαι παίκτης δουλειάς ο Μίλαν έχει ταλέντο (σ.σ. γέλια). Όταν μπήκα στο γήπεδο πρώτη φορά στην προθέρμανση και τον βλέπω να κάνει ραβέρσες από τη σέντρα του λέω ‘καλά ποτέ δεν το βάζεις’. Έχασε το πρώτο αλλά το δεύτερο πάει μέσα ασάλιωτο».

Για το Final 4: «Υπήρχε πολύ πίεση τις τελευταίες ημέρες, όμως τώρα θα ηρεμήσουμε και θα προετοιμαστούμε, δεν θέλουμε απλά να συμμετάσχουμε θέλουμε να το πάρουμε. Η ομάδα ήθελε πολύ αυτή την πρόκριση. Κανένας δεν είναι χορτασμένος και το γεγονός πως μετά το τρίτο ματς κανένας δεν μπορούσε να κοιμηθεί δείχνει το πόσο αφοσιωμένος είναι ο κάθε παίκτης στην ομάδα».

Για το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας: «Είναι δίκαιο και πολύ ωραίο σαν σύστημα. Κανένας παίκτης δεν προτιμά να κάνει προπόνηση θέλουμε να παίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x