Euroleague

Παπαπέτρου: «Είχαμε πολλούς… Σπανούληδες»

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, λόγω των απουσιών, έδωσαν το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό ώστε να φτάσει στη νίκη επί της Αναντολού Εφές, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Οι πολλές απουσίες ανάγκασαν τους παίκτες να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό και έτσι να φτάσει στη νίκη επί της Αναντολού Εφές, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Μάλιστα, ο Έλληνας φόργουορντ δεν ήθελε να σταθεί στην πολύ καλή του εμφάνιση, λέγοντας πως το σημαντικό ήταν να πάρει το ροζ φύλλο η ομάδα του Πειραιά.

«Σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη. Είχαμε για άλλη μία φορά αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και έπρεπε να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου ύστερα από ερώτηση για την προσωπική του απόδοση.

Για το πόσους… Σπανούληδες είχε ο Ολυμπιακός: «Είχε πολλούς. Ο Βασίλης είναι ο αρχηγός μας, είναι ο ηγέτης μας και γι’ αυτό θα έπρεπε όλοι να βοηθήσουμε παραπάνω σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, για να μη φανεί το κενό του».

Για το ματς στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ: «Για την ώρα έχουμε το ματς στην Αμαλιάδα με τον Κόροιβο. Θέλουμε εκεί τη νίκη και μετά θα σκεφτούμε την ΤΣΣΚΑ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x