Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Δεν είχαμε ενέργεια και συγκέντρωση»

Στην έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης απέδωσε την τελική διαφορά της ήττας του ΠΑΟΚ από την Γκαζιαντέπ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως από τη μία έκαναν μεγάλο ταξίδι για να φτάσουν εκεί και από την άλλη αυτή θα είναι η κατάσταση των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της φετινής σεζόν. Στάθηκε στην καλή εικόνα σε άμυνα και επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και περιμένει κάτι καλύτερο στα επόμενα φιλικά, ενώ δε θέλησε να σταθεί στις απουσίες των Χαραλαμπόπουλου και Κλάσεν.

Αναλυτικά: «Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε με αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας. Από τη μία πλευρά, έχουμε παίξει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και είχαμε ταξίδι για να έρθουμε εδώ, αλλά, από την άλλη, αυτός είναι ο τρόπος που θα παίξουμε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και θα πρέπει να προσαρμοστούμε.

Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τα οποία οφείλουμε να κρατήσουμε και σίγουρα κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν, όπως η συγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει και αυτά να τα ελέγξουμε και να τα βελτιώσουμε.

Έχουμε ακόμα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν την ευκαιρία να καταλάβουμε
καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες που έχουμε και το πιο σημαντικό από όλα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν μαζί, να συνεννοηθούν καλύτερα και να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν, καλύτεροι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

Τόσο ο Κλάσεν, όσο και ο Χαραλαμπόπουλος, είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς. Σε όλη τη χρονιά θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με απουσίες. Δεν είναι μειονέκτημα για εμάς η απουσία τους, καθώς πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, μακάρι τα παιδιά να είναι καλά στα επίσημα ματς.

Για εμάς, είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα που δεν είχαμε δοκιμάσει ως τώρα, ειδικά με την απουσία του Οουεν. Αυτό μας οδηγεί σε ακόμα περισσότερα συμπεράσματα και φυσικά δίνει την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να παίξουν και σε άλλες θέσεις και να δούμε τι μπορούν να προσφέρουν εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x