Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Δεν με φοβίζει τίποτα»

Αλλοιωμένη είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ, λόγω των αρκετών τραυματισμών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αισιόδοξος και χωρίς φόβο για το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods, λέγοντας πως η εικόνα του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει αλλοιωθεί από τους συχνούς τραυματισμούς.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια προσπάθεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα και ερχόταν όπως και εμείς, από μεγάλη εκτός έδρας ήττα στην Ευρώπη. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός λειτούργησε πολύ καλά με παιχνίδι στο ποστ, από μέσα προς τα έξω και τιμώρησε τις βοήθειες που πήγαμε να δώσουμε στον Βουγιούκα, με τρίποντα και το παιχνίδι άνοιξε. Πήρε διαφορά ασφαλείας ο Παναθηναϊκός. Κάναμε καλό τελείωμα με επιμονή. Δείξαμε σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο ότι είμαστε ζωντανοί και αντιδράσαμε. Επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Τετάρτης στο γήπεδό μας. Θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι», ήταν η τοποθέτηση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Για το αν τον φοβίζουν οι τέσσερις ήττες του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα: «Δεν με φοβίζει τίποτα. Αρκεί να επιστρέψουν τα παιδιά που είχαμε στην προετοιμασία. Αυτή είναι η πραγματική μας εικόνα. Δεν πρέπει να υπάρχει φόβος. Θέλουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε αν ένας παίκτης είναι τραυματίας. Θέλουμε να ελέγξουμε όσα μπορούμε. Μας έχουν αλλοιώσει την εικόνα μας οι απουσίες. Πιστεύω μπορούμε να το αντιστρέψουμε με δουλειά και θετική ενέργεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x