Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε κακή αμυντική αντίδραση»

Στην αμυντική συμπεριφορά της Κηφισιάς εστίασε τη βασική αιτία της ήττας από τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά, ο προπονητής της Κηφισιάς δήλωσε:

«Μας στοίχισε ο τρόπος με τον οποίο αμυνθήκαμε, ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο οποίο δεχθήκαμε 32 πόντους. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με χαμηλά ποσοστά στην επίθεση και παρά το γεγονός ότι ο Ντέιβις και ο Τρότερ μαζί σημείωσαν 15 πόντους, συνολικά δεχθήκαμε σχεδόν ενενήντα. Αυτό δείχνει την κακή μας αμυντική αντίδραση. Όταν δέχεσαι 32 πόντους στην τελευταία περίοδο, δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα εκτός έδρας παιχνίδι. Ατομικά και ομαδικά ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην άμυνα. Σημασία έχει να παίξουμε με τον τρόπο που έχουμε μάθει. Όταν κάποιοι δεν μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό, δημιουργείται πρόβλημα».

Από πλευράς παικτών, ο Νίκος Γκίκας είπε: «Δεν δείξαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε στο τέλος. Ο Κόροιβος βρήκε κάποια σουτ, κάποιες φάσεις και ο Τσάπιν μας έκανε μεγάλη ζημιά. Στις βολές ήμασταν άστοχοι και αυτό μας στοίχισε. Είναι σίγουρο ότι παλέψαμε, όπως είναι σίγουρο ότι μπορούσε και κάτι παραπάνω, απέναντι σε έναν Κόροιβο ο οποίος ήθελε πολύ αυτό το παιχνίδι, καθώς αν έχανε θα έμπλεκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x