Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Ελέγξαμε το ματς»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Κηφισιάς έλεγξαν την αναμέτρησης στην Πυλαία και νίκησαν δίκαια τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των βορείων προαστίων τόνισε πως νίκησαν ένα αντίπαλο που σέβονται πολύ, «αποθέωσε» τον Τζερόντ Στίγκερς για την άμυνα πάνω στον Βασιλειάδη στο δεύτερο ημίχρονο και τα ψυχικά αποθέματα των φιλοξενούμενων και περιμένει βελτίωση στα επόμενα ματς, «έσταξε μέλι» για τον Σούλη Μαρκόπουλο και στάθηκε στην εμπειρία του Ντάντε Στίγκερς.

Αναλυτικά: «Πήραμε μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου που τον σεβόμαστε πολύ. Αυτή η νίκη, ειδικά όταν γίνεται στην Πυλαία, παίρνει μεγαλύτερη αξία. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά 12 πόντους, ελέγξαμε το ματς. Ο Τζερόντ Στίγκερς μας έδωσε ώθηση, πήραμε μια διαφορά 10 πόντων στο τέταρτο δεκάλεπτο, σταματώντας τον Βασιλειάδη και, έχοντας καλό ρυθμό επιθετικά και αμυντικά με τον Ντάντε Στίγκερς.

Είχαμε ψυχικά αποθέματα στο τέλος και με μεγάλα σουτ, πήραμε το ματς. Μπράβο στους παίκτες… Έχουμε φιλοδοξία πως μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας. Ο Μαρκόπουλος είναι παράδειγμα για όλους τους προπονητές και έχει δύσκολες συνθήκες για να δουλέψει. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει με τις δικές του δυνάμεις, είναι σε υψηλό επίπεδο και, έτσι, η αξία της νίκης μας είναι μεγαλύτερη. Είναι από τις πιο μεγάλες νίκες που έχουμε πάρει.

Ο Ντάντε Στίγκερς είναι ο πιο έμπειρος γκαρντ που έχουμε. Ο Γκίκας έχει θητεία στον Άρη, αλλά όχι με συνέπεια, γιατί είχε τραυματισμούς. Σε εμάς, έχει ένα πιο υπεύθυνο ρόλο. Ο Στίγκερς έχει την απαιτούμενη εμπειρία, σίγουρα είχε λάθη, αλλά είχε και καλές αποφάσεις. Ειδικά στο κομμάτι τις άμυνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x