Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Κίνητρο το αήττητο της Λούντβιγκσμπουργκ»

Στην πρόκληση να «σπάσει» ο ΠΑΟΚ το αήττητο της Λούντβιγκσμπουργκ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για την αναμέτρηση της Τρίτης στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως οι Γερμανοί δίνουν έντονο ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια τους και ζήτησε ενέργεια από τους παίκτες του και θα βγουν συμπεράσματα για να δουν αν μπορεί να παίξει η ομάδα όπως θέλει. Στάθηκε στο γεγονός πως δεν έχουν χρόνο να κοιτάξουν πίσω και τα προηγούμενα ματς και χαρακτήρισε υψηλό το επίπεδο της φετινής διοργάνωσης.

Αναλυτικά: «Παίζουμε με μία ομάδα που αυτήν τη στιγμή δεν έχει ήττα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της στο γερμανικό πρωτάθλημα και τις τρεις προκριματικές φάσεις του Basketball Champions League, έχει εξαιρετικό ρυθμό και παίζει στο γήπεδό της.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον πολύ έντονο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι τους, σε άμυνα και επίθεση, μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Θέλουμε να έχουμε μία αντίδραση σε ένταση, ενέργεια, αλλά και στο χαρακτήρα μας σαν ομάδα και, παίζοντας με μία τέτοια ομάδα, που όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει σε πολύ υψηλό βαθμό, θα είναι μία πολύ καλή δοκιμασία για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να αγωνιστούμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε.

Ουσιαστικά, δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Ότι έχει συμβεί, θα πρέπει να λειτουργήσει διδακτικά, αλλά και με βάση τη συχνότητα και τη δυναμική των αγώνων που έχουμε μπροστά μας σε αυτό το διάστημα.

Η φετινή διοργάνωση είναι πολύ δυνατή και αυτό αποτελεί για όλους μας ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να δείξουμε τις ικανότητές μας, αλλά και τη βελτίωση που θέλουμε να έχουμε ως ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x