Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Μας στοίχισαν λάθη και τραυματισμοί»

Στα πολλά λάθη και στις απουσίες λόγω των πολλών τραυματισμών τον τελευταίο καιρό απέδωσε την ήττα της ΑΕΝΚ από τον ΠΑΟΚ στο τέλος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως οι παίκτες του ξεκίνησαν καλά και με συγκέντρωση, όμως η απειρία των ξένων και αντίστοιχα η εμπειρία των Αμερικανών του «Δικεφάλου» άλλαξαν τα δεδομένα. Επισήμανε πως στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε κι η ψυχολογία και πως οι παίκτες του δεν έχουν το κουράγιο για να προσπαθήσουν να κάνουν κάποια νίκη στη συνέχεια της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά: «Σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καλή συγκέντρωση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, καταφέραμε να περιορίσουμε τη δημιουργία του ΠΑΟΚ. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά, ενώ είχαμε διαφορά, κάναμε πολλά λάθη. Η ομάδα είχε πολλά προβλήματα τραυματισμού και μεγάλα, ο Λιακόπουλος ήταν εκτός για 15 μέρες, προσπάθησε πολύ να είναι αυτός που πρέπει, ο Ντούβνιακ είχε πρόβλημα και στο πιο σημαντικό σημείο έπαθε υποτροπή και δεν τον είχαμε.

Έχουμε νέα παιδιά, όπως ο Πόποβιτς και ο Πεσάκοβιτς, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε την απειρία τους. Με έμπειρους παίκτες, όπως ο Κάρτερ και ο Μαργαρίτης, ενώ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα ο Βον και στα επιθετικά ριμπάουντ. Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ασίστ, κυρίως με τον Τσόχλα. Ενώ είχαμε σημαντική διαφορά, τη χάσαμε σε ενάμισι λεπτό και, έτσι, κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σου. Έχει γίνει ξανά αυτό και προκαλεί πρόβλημα στην ψυχολογία της ομάδας. Πάλι τα λάθη μας ήταν πολλά.

Ο ΠΑΟΚ παίζει καλή άμυνα, είναι καλή ομάδα. Είναι δύσκολο για μας να βρούμε το κουράγιο να συνεχίσουμε μετά από τέτοιες ήττες. Παιχνίδια που τα δικαιούμαστε με την απόδοσή μας στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο τέλος "χύνουμε την καρδάρα" και τα χάνουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι η τρίτη δύναμη, μία εξαιρετική ομάδα με προσανατολισμό, είναι παράδειγμα σε όλο το ελληνικό μπάσκετ ο τρόπος που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ, από πάνω μέχρι κάτω, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες και είναι ένα παράδειγμα για όλους μας αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x