Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε προσωπική άμυνα»

Στην καλή προσωπική άμυνα θα κριθεί αρκετά η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σαλόν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Σαλόν για το Basketball Champions League, όπως δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε πως το ματς θα κριθεί αρκετά στην καλή προσωπική άμυνα και αυτό ζητά από τους παίκτες του.

«Είναι μία παραδοσιακή ομάδα από τη Γαλλία, παίζει με ρυθμό, ενέργεια και υψηλό τέμπο, όπως όλες οι γαλλικές ομάδες. Έχουν μία προσθήκη στο ρόστερ τους, του Ντόρσεϊ, ενός καθαρού πλέι μέικερ που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τους βοήθησε να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Για μας είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε προσωπική άμυνα, να σταματήσουμε το ρυθμό τους και τις προσωπικές τους φάσεις, κάτι στο οποίο στηρίζονται πολύ. Είναι μία ομάδα που έχει παιχνίδι και κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι και αυτό θα είναι το κλειδί του παιχνίδι. Να έχουμε συγκέντρωση», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Για τη μάχη του Basketball Champions League: «Και οι δύο ομάδες έχουμε από μία νίκη ως τώρα στη διοργάνωση. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του BCL, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αν το πετύχουμε θα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντί τους στη μάχη της πρόκρισης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x